Ik ben geboren in ‘het beste wijnjaar van de eeuw’ (de vorige), woon in de hipste stad van Nederland (niet Amsterdam), hou van alles wat het leven leuk(er) maakt en ben gespecialiseerd in het maken van lékkere teksten. Ook adviserend en organiserend breng ik mensen graag in contact met good food. Echt eten bedoel ik daarmee: voedsel waarmee niet is ‘gerommeld’.
Tekst
Dagbladjournalistiek
Ik werk/heb gewerkt als redacteur en eindredacteur bij:
In opdracht van Kunsthal Rotterdam heb ik alle edities samengesteld van KunsthalKOOKT, het eerste 'eerlijk eten' festival van Nederland.
In 2004, 2006, 2008, 2010 en 2015.
Editie 2015: KunsthalKOOKT & Kweekt Festival.
World Food Festival
In opdracht van Rotterdam Festivals was ik programmaleider van het World Food Festival (2013). Vijf weken lang stond de stad in het teken van voedsel met 150+ grote en kleinere events. Kloppend hart: het Future Food House in het Museumpark.
Affiche 2013
Advies
Vanuit mijn (good) food achtergrond heb ik samengewerkt met: